Kik vagyunk?

A szülőknek, nagyszülőknek segítséget nyújtunk, lehetőséget biztosítunk a napközbeni rendszeres vagy pár órás elfoglaltságaik zökkenőmentesen lebonyolításában.

Elsősorban az 1-7 éves gyermekek számára, de igény és szükség esetén 0-14 éves korig vállaljuk gyermekek ellátását, felügyeletét. A játékokat a különböző korú és érdeklődésű gyermekek számára állítottuk össze.

Lehetőségeinkhez mérten, rugalmasan alkalmazkodunk felmerülő kérésekhez.

Hétköznapokon 9 és 18 óra között fogadjuk a gyermekeket. (Igény esetén ezeket az időpontokat rugalmasan kezeljük.)

Kitti

2010-ben kezdtem pályafutásom, mikor sikerült elhelyezkednem egy állami óvodában, miközben elvégeztem a kisgyermekgondozó,- nevelő szakot. Jelenleg a Gál Ferenc Főiskola óvodapedagógus szakra járok. Gyerekkori álmom, hogy gyermekekkel foglalkozhassak.
Úgy gondolom, kellő odafigyeléssel, türelemmel fantasztikus emlékeket biztosíthatunk, és felkészíthetjük gyermekeinket a sikeres életre.

Otti

2003-ban végeztem az ELTE Óvóképző Főiskola Karán, azóta is óvodapedagógusként dolgozom. Immár négy éve óvodavezető helyettesként is helytálltam.
Úgy gondolom, ebben a korban minél inkább élmény gazdagabbá tesszük gyermekeink életét, annál nagyobb esélyt adunk a nagy tapasztalat szerzésre, és nagy tudás elnyerésére.

Célunk...

a játéktevékenységhez kötődő, egyéni készségeket és képességeket fejlesztő, családi nevelést segítő, illetve a szülő-gyermekkapcsolatot erősítő tevékenység, a bölcsődei, az óvodai és a családi napközis ellátásban nem részesülő gyermekek, illetve az iskolai napközit vagy tanulószobát nem igénybevevők napközbeni felügyelete, foglalkoztatása és nevelése, szükségleteiknek, életkoruknak megfelelően, – családias környezetben.

Hol találsz minket?