Európa cukrászda

Description

Description

“A valamikori Sziget Cukrászda helyén nyílt az I. osztályú Európa Kávéház. Az elegáns külső mellett barátságos atmoszférája teszi közkedveltté a helyet idősek, fiatalok, üzletemberek és a Vígszínház szomszédsága miatt a művészek körében. A széles sütemény és tortaválaszték, melyben a tradicionális receptek mellett megtalálhatók a kor trendjének megfelelő könnyű édességek is, valamint kávékülönlegességek és bőséges teaválaszték biztosítják a színvonalas kínálatot. Akik egy gyors reggeli vagy ebéd reményében térnek be hozzánk, azoknak sem kell csalódniuk: igényes szendvicsek, saláták, omlett variációk és természetesen a kihagyhatatlan bécsi virsli is megtalálhatók az étlapon.

Kávéházunk kiváló helyszínt biztosít zártkörű rendezvények, sajtótájékoztatók, termék- és könyvbemutatók, író-olvasó találkozók, interjúk lebonyolításához. Különtermünk 20, galériánk 40 fő befogadására alkalmas. A rendezvények lebonyolításához technikai eszközeinket előzetes egyeztetés alapján díjmentesen rendelkezésükre bocsájtjuk.

Cukrászda
Közvetlenül a Kávéház mellett található a cukrászda. Közel 100 fajta állandó termékkel várjuk kedves Vendégeinket, melyeket itt elsősorban elvitelre ajánlunk. Torták, desszertek, édes és sós teasütemények, reggeli péksütemények és nyáron házi fagylaltválaszték képezik a kínálatot, melyeket a kávéházi áraknál 30%-kal olcsóbban árusítunk. Dísztortákra, esküvői tortákra, egyedi tortaformákra várjuk szíves megrendelésüket, ugyanakkor az egész torták jelentős része előrendelés nélkül is elvihető. Különösen kedvelt a környező irodák dolgozói körében hőtartó elviteles poharunk, melyben a kávé órákon keresztül forró marad.”

Contact

Contact

További információ

További információ
  • NyitvatartásHétfő7:00 - 20:00 óráigKedd7:00 - 20:00 óráigSzerda7:00 - 20:00 óráigCsütörtök7:00 - 20:00 óráigPéntek7:00 - 20:00 óráigSzombat8:30 - 20:00 óráigVasárnap8:30 - 20:00 óráig

Location

Európa cukrászda

Contact

Európa cukrászda
favicon
  • By Go Picur
  • Email: info@picurgo.hu

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Events

Európa cukrászda
No Events Found.

Ratings

Európa cukrászda

Total REVIEWS

0

0 Total
0.0%

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet