Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Marbushka - Csipp-csepp társasjáték
10.900 Ft
9.790 Ft
10%
Menny.:db

Youtube videók

Termék címkék:
Társasjáték

Marbushka - Csipp-csepp társasjáték

10.900 Ft
9.790 Ft
10%
Menny.:db

Mi ez a furcsa nesz, ez a halk kopogás? Ez bizony az eső hangja, ahogy a leveleken zenél. Kis barátaink az erdőben kóboroltak, mikor utolérte őket a zivatar.

játékos: 4 fő | játékidő: 10 perc | korosztály: 3+

Gyártó:
Cikkszám: mbs-dripdrop
Várható szállítás: 2024. július 17.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Gombák, levelek alá húzódnak, és csak menedéktől menedékig haladhatnak, hogy bőrig ne ázzanak. Kényelmes farönk házikójuk már hívogatja őket: a kályhában tűz duruzsol, a kannában tea gőzöl. Versenyeznek, vajon ki ér haza először?

Hogyan játszd? Rendezzétek be a játéktáblát! Állítsátok a farönk házikót az út esős végére, a fűcsomót és növényeket ábrázoló lapokat pedig helyezzétek el tetszés szerint a pálya mellett, úgy, hogy ne takarjon le egyetlen mezőt sem! Válasszatok magatoknak egy-egy bábut és állítsátok a tábla mellé a pálya kezdőpontjához! Most kezdôdhet a játék! A legfiatalabb játékos kezdjen, és az óramutató járásával megegyezô irányban haladjatok! Amikor te következel, dobj a kockával egyszer, és lépj elôre arra a színes mezôre, amit a kocka mutat. Ha rózsaszínt dobtál, akkor a következő rózsaszín gombát ábrázoló mezőre, ha zöldet, akkor a következő levelet ábrázoló mezőre, ha kéket, akkor a következő követ ábrázoló mezőre!

Ezek a kis ábrák azt mutatják, hogy hová bújtál az eső elől. Ha az út végén elértél a farönk házhoz, lépj be és melegedj meg! Isten hozott itthon!

Játékosok száma 4 fő
Játékidő 10 perc
Ajánlott kor 3+

Mi mindent rejt a doboz?

1 db játéktábla

4 db bábu

1 db farönk házikó

2 db füves-virágos menedékhely

1 db színes dobókocka