Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Pedagógusként és immár anyukaként  számtalanszor tapasztaltam, hogy a vásárolt termékek nem a kívánt minőséget és az elvárható tartósságot nyújtották, a bölcsődei és főként óvodai csoportoknak beszerzett húsvéti, karácsonyi ajándékok sokszor csak az első heteket bírták ki. 

Így elhatároztam, hogy összegyűjtöm a számomra szimpatikus, megfelelő ár érték aránnyal bíró termékeket, amik segítséget nyújtanak a hasonlót tapasztalt kollégáknak és nem utolsó sorban szülő társaimnak. Küldetésemnek érzem, hogy ne csak a termékek minőségében adjak pluszt a szülőknek, hanem eltökélt célom, hogy ha segítséget kérsz tőlem akkor végig azt érezd: egyetlen pillanatra sem engedtem el a kezed. Úgy gondolom, hogy nekünk édesanyáknak össze kell tartanunk és támogatnunk kell egymást mindenben, éppen ezért tudnod kell: nem az a célom, hogy silány minőségű termékeket erőszakoljak rád. Nem! A célom, hogy a lehető legjobb minőséget és a legszuperebb kiszolgálást kapd, ha nálam vásárolsz. 

Termékeink között megtalálhatók a különböző babafejlesztő játékok, játszószőnyegek, továbbá hátizsákok, táskák, amik a szülők életét is nagyban megkönnyíthetik. Fontos tudnod, hogy nálam nem ér véget a kapcsolattartás a vásárlással: ha szeretnéd, akkor küldök neked rendszeresen e-mailt, melyben sok érdekes infót találhatsz majd. Jó tanácsok és persze a közelgő akciók híre sem fog így elkerülni. 

Célom, hogy webáruházunkban tartós, minőségi ugyanakkor fejlesztő, ötletes és környezettudatos játékok közül válogathass. Ha tőlem rendelsz, akkor garantálom neked, hogy azt a minőséget kapod, amire vágytál, de ha valamiért mégsem lennél elégedett, akkor bátran küldd vissza a rendelt terméket én pedig kérdés nélkül elfogadom a döntésed.  

 

Miért minket válassz, miért vagy jó helyen nálunk? 

Úgy gondolom nem azzal teszünk jót neked, ha elárasztunk egy rakás olyan termékkel, amiknek az átválogatása rengeteg időt és energiát vesz el. Éppen ezért elhatároztuk, hogy segítünk neked kiválasztani azokat a termékeket, amik neked és a gyermeked számára a legjobb alternatívát kínálják. Éppen ezért úgy állítottuk össze a termékpalettánkat, hogy az könnyen és egyszerűen átlátható legyen a számodra. A termékleírások elkészítése során is ezt az elvet vettük figyelembe, ezekkel a leírásokkal igyekszünk neked segíteni a döntésben. A kiváló minőséget pedig fotókkal illusztráljuk, hogy láthasd, hogyan is működnek a termékeink a gyakorlatban. 

 

Ha bizonytalan vagy 

Ha úgy érzed bizonytalan vagy és segítségre lenne szükséged abban, hogy kiválaszd a megfelelő termékeket, akkor vedd fel velünk bátran a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy akár a Messenger chat alkalmazásában, ahol megfelelő tanácsokkal tudunk ellátni. 

 

Megbízhatóság, kiváló ár-érték arány, gyorsaság 

Ezek a hívószavaink! A webáruházunkban kizárólag olyan gyártók árucikkeit találod meg, melyek forgalmazásában komoly tapasztalattal bírunk, így pontosan tudjuk, mit is adunk a kezedbe. Arról pedig már nem is beszélve, hogy áruházunk az átláthatóságra törekszik, melyben a legkiválóbb minőségű és ár-érték arányú termékek találhatók meg. Ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor tudnod kell, hogy törekszünk a gyorsaságra is: ha a kiszemelt termék raktáron van, akkor mi azt igyekszünk a számodra pár munkanapon belül eljuttatni. Mi csakis a legjobbat szeretnénk neked, de ha bármilyen okból nem lennél elégedett a kapott termékkel, akkor 14 napig ingyenesen visszaküldheted a nálunk vásárolt terméket.   
Ha kérdésed lenne itt tudsz minket elérni: picurgo.go@gmail.com