Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lekkid

A Lekkid egy Barcelonában született projekt, amelynek célja innovatív termékek létrehozása, amelyek fejlesztik a gyermekek kreativitását.

Hisszik, hogy a játék elengedhetetlen a gyermekek fejlődéséhez és neveléséhez. A játék elősegíti a kreativitást, segít megérteni a körülöttük lévő világot, és hasznos készségeket ad az élet kihívásaival való szembenézéshez. A Lekkid játékokat úgy tervezik, hogy serkentsék a gyermekek kíváncsiságát, és új lehetőségek felfedezésére ösztönözzék őket. 

Innovatív dizájnnal és gyönyörű formákkal igyekszik fejleszteni a gyermekek érzékenységét, mint az új alternatívák iránti inspiráció elemét, serkentve érzékszerveiket és képzelőerejüket. A játékot tanulási eszközként értik.

Gondosan lerajzolják a teljes folyamatot a játék koncepciójától és a tervezéstől a gyártásig, mindig oktatók és tervezők segítenek abban, hogy tartós és minőségi termékeket kínáljunk.

A Lekkiddel nem csak játszunk, hanem azt is megtanuljuk, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak… Élvezze a játékot! 

Termék szűrés

information_markGyártó
Ár
-
Rendezés: