Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Méhkas - Színes
12.990 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
Fejlesztés PlanToys

Méhkas - Színes

12.990 Ft
Menny.:db

A legszuperebb fejlesztő játék – PlanToys – méhkas öko fejlesztő fajáték

Gyártó:
Cikkszám: PT4125
Várható szállítás: 2024. május 27.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Méhkas öko fejlesztő fajáték, ami fejleszti a szem-kéz koordinációt, a színfelismerést, megtanítja a csipeszelő mozdulatot, fejleszti a finom motorikát, a probléma megoldó készséget. 

A gyermekek probléma megoldó készségét fejleszti, hiszen meg kell találni miként tudja legkönnyebben behelyezni a méhkasokba a méhecskéket. Márpedig ha csipesszel szeretné hazajuttatni a kis méheket, bizony több lehetőség van, attól függően, hogy helyezkednek el a méhkasok, hol fogja meg a csipesszel a méhet.

Játék közben könnyedén megtanulja a színeket. A fantáziáját használva különböző alakú, formájú méhkaptárt építhet az elemekből. Remek a számokkal való ismerkedéshez.

Építsd meg a neked tetsző formájú méhkaptárt, majd repítsd haza a kis méhecskéket, de vigyázz, hogy ki hova kerül, mert minden kis méhecske a saját színének megfelelő méhsejtben lakik.

Összekeveredtek a méhek és a lakásaik, sebaj gyorsan szedd ki a méheket a méhkasból, majd a csipesz segítségével repíts haza minden kis méhet a saját színének megfelelő méhsejtbe.

A méhkasok építőkockaként is használhatók.

PlanToys méhkas öko fajáték tartalma:

6 db méh kas/méhsejt
6 db méhecske
1 db fa csipesz

Mérete 8,0 x 5,7 x 4,5 cm 1 db méhkas mérete
Kor 3 éves kortól
Anyaga Fa
Színezék természetes pigment alapú festék
Egészségre káros anyagot nem tartalmaz

Mit taníthatsz még vele?

Játék közben, pedig rengeteg dolgot megtaníthatsz a méhekről. Miért olyan fontosak, hogyan tudunk vigyázni rájuk, stb. Hogy mi mindenért különlegesek a méhek annak itt és itt tudsz utána nézni.

A PlanToys méhkasok öko fajáték játszva fejleszt. Hosszú ideig képes lekötni a gyermeket és miközben önfeledten játszik észre se veszi mennyi mindent megtanul.

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet és emiatt kivágnák. A fát, nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik és évente 30.000 fát ültetnek.